Lieven Porreye

Lieven Porreye

Als coach breng ik graag mensen in beweging, in denken en doen. Op een methodische manier, stap voor stap, ontwikkelingsgericht: “be your own coach!”.

Mensen en hun bezieling in het leven hebben me steeds geboeid: iedereen zoekt zijn weg en zijn waarheid. In relaties, op het werk en op zoveel meer domeinen. Soms lopen we vast. En nu? Het overvalt je: ander werk, verlies of afscheid, nieuwe collega’s, een herorganisatie.
Ik wil er als coach zijn op deze kantelmomenten, deze momenten van kwetsbaarheid en verandering in jezelf, je leven, je professionele omgeving.
Ik probeer effect te hebben en het verschil – hoe klein ook – te maken. Met ruimte voor leegte en onwetendheid. En vanuit het idee dat alles zijn tijd en zijn plek heeft. En het geloof dat alles samenhangt en dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben.

Ik ben bio-ingenieur van opleiding en ik werkte vele jaren in leidinggevende functies in de rol van ingenieur / directeur / manager / expert.
En na een periode van 35 jaar gewerkt te hebben, viel ik stil. Op het niet-weten. Het diepe verdriet om het verlies van onze derde zoon kwam hierbij ook naar boven.
Er volgde een periode van verlagen en vertragen en … verandering. In 2021 maakte ik de carrière-switch “van ingenieur naar mentor-coach”. Ik volgde verschillende opleidingen en trainingen. Vandaag ben ik als professionele mentor-coach aan de slag binnen BE COACH.

Bij mij kan je terecht voor:

  • Coaching projecten leven / werk: “ik zoek mijn plek”, “wat is mijn zingeving?”
  • Perfectionisme / burn out: “help, ik voel me leeg, het gaat me niet meer af!”
  • Business coaching: als ondernemer, zelfstandige, bedrijfsleider, leidinggevende, manager struikel je over een verandering
  • Mentorship: “ik heb nood aan inzichten en inspiratie in mijn professionele omgeving”
  • Omgaan met afscheid & verlies – rouwbegeleiding: “ik heb het moeilijk met verlies van iets of iemand dierbaars”, “verdriet blijft aan me kleven”
  • Loopbaanbegeleiding: “ik kan hulp gebruiken bij een werk gerelateerd issue (bijv. meer work/life balans, zoeken zingeving, zoektocht naar andere job, exploratie van eigen talenten, etc.)

Bedrijfsadres

Kalverstraat 5
9150 Rupelmonde

Adres voor coaching en training

Lepelstraat 10
9140 Steendorp

Mobiel nummer

Benedikte Demeestere
+32 478/78.04.24

Lieven Porreye
+32 489/99.55.01