Lieven Porreye

Lieven Porreye

Ik ben geboeid door mensen en door hun bezieling in het leven. Ieder is op zoek naar zijn waarheid en zijn weg te volgen. In relaties, op het werk en op zoveel meer domeinen. Op dit mooie pad loop je soms vast. En nu? Ander werk, verlies en afscheid, nieuwe collega’s of een reorganisatie kunnen je overvallen. Deze kantelmomenten noodzaken tot persoonlijke verandering en beweging.

Ik breng als coach – mentor graag mensen in beweging, in denken en doen. Ik wil een klankbord, mentor en steun zijn voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan/leven. Dit volgens de methodiek van ontwikkelingsgericht coachen: be your own coach!

Ik probeer effect te hebben en het verschil – hoe klein ook – te maken. Met ruimte voor leegte en onwetendheid. En vanuit het idee dat alles zijn tijd en zijn plek heeft. En het geloof dat alles samenhangt en dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben.

Ik werkte vele jaren als bio-ingenieur in verschillende leidinggevende functies en organisaties. Na vele jaren van hard mijn best doen, viel ik stil. Het diepe verdriet om het verlies van onze derde zoon, Boris, kwam naar boven. Er volgde een periode van verlagen en vertragen en … verandering. In 2021 maakte ik de carrière-switch “van ingenieur naar mentor-coach”. Ik volgde verschillende opleidingen en trainingen en ging als professionele coach aan de slag binnen de zaak BE COACH.

Bedrijfsadres

Kalverstraat 5
9150 Rupelmonde

Adres voor coaching en training

Lepelstraat 10
9140 Steendorp

Mobiel nummer

Benedikte Demeestere
+32 478/78.04.24

Lieven Porreye
+32 489/99.55.01

emailadres

benedikte@becoach.be