KRISTEL HEYNDRiCKX

 

Benedikte en ikzelf hebben elkaar leren kennen op de opleiding Transformative Life coaching, waarin mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit het hart centraal staat. Onze paden kruiste weer op het moment dat we beiden gepassioneerd werden door Impeccable leadership. Er ontstond een diepere verbinding door een zelfde manier van waarnemen en kijk op leiderschap en organisatie ontwikkeling. Met elkaar samenwerken vanuit het zijn en vertrouwen op innerlijk weten maakt deze co- creatie met BE COACH voor mij zeer waardevol.

Mijn ogen gaan stralen en mijn hart wordt warm van mensen te begeleiden om in ware ontmoeting te gaan met henzelf. Mensen terug in aanraking laten komen met hun eigen krachtbron en durven moed te nemen om te worden wie je bent is wat mijzelf verrijkt als mens. Ik geloof dat alle bronnen binnen eenieder liggen om zo leiderschap te nemen over je eigen leven. Hierdoor ontstaat leiderschap door “te zijn” en leren we met elkaar in ware ontmoeting te gaan, om zo de uniekheid van eenieder te kunnen waarnemen.

 

Ervaring met bedrijven

Ikzelf ben reeds een 10 tal jaar werkzaam in een accountantskantoor waarbij ik de eerste 5 jaar als accountant aan de slag was. De nadruk lag toen op begeleiding en advisering van ondernemers door focus  te leggen op hun cijfers en fiscaliteit. Langzamer hand ontdekte ik dat doelstellingen in bedrijven met onze zeer veranderende werkomgeving enkel duurzaam gehaald kunnen blijven worden als het menselijk aspect van de organisatie in het nodige licht komt en ademruimte krijgt. Ik merkte daarnaast dat communicatie en leiderschap een zeer bepalende rol spelen om organisaties op te tillen naar een excellente performance. Op dit moment kwam mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie tussen onderlinge relaties in bedrijven samen. Twee jaar geleden kwam ik in aanraking met Impeccable leadership, deze leiderschapsmethode sluit aan bij mijn geloof om organisaties te doen ontwikkelen waarbij het draait om contact met mensen. Om te verbinden, beïnvloeden en met bezieling resultaten te creëren die werkelijk betekenis hebben en zinvol zijn.

Concreet ga ik aan de slag met organisaties, hun leiders, hun teams en medewerkers om te kijken wat maakt dat ondanks een organisatie een perfect aantrekkelijke formule (product) heeft toch niet de vooropgestelde doelstellingen behaalt. Hierbij wordt gekeken naar het verhaal van de mens in de organisatie en het vermogen om anderen te betrekken bij het proces van doelrealisatie.

Sinds 2016 coach ik  mensen die hun loopbaan vanuit hun hart en passie meer vorm willen geven. Hierbij wordt de focus gelegd op het ontdekken van eigen talenten en versterken van eigen kracht om je eigen, unieke loopbaan pad te bewandelen.

 

Opleidingen

In 2008 studeerde ik af als master Handelswetenschappen in de richting Accountancy – fiscaliteit. Vanaf 2012 startte ik met het volgen van mijn passie:

  • NLP Practitioner (2013-2014)
  • NLP master (2014-2015)
  • Opleiding intervisiecoaching (2016)
  • Transformative life Coach (2016-2018)
  • Leiderschap en coaching (2018)
  • Masterclass Stephen  Gilligan –  Generative Change (2018)

Bedrijfsadres

Kalverstraat 5
9150 Rupelmonde

Adres voor coaching en training

Lepelstraat 10
9140 Steendorp

Mobiel nummer

Benedikte Demeestere
+32 478/78.04.24

Lieven Porreye
+32 489/99.55.01