KATLEEN MOORTGAT

 

De samenwerking met BE COACH is gestart vanuit het hart…

BE COACH is een plek waar we samen vanuit een warme aanpak én huiselijke omgeving bedrijven willen ondersteunen.

 

Samen met BE COACH geef ik workshops aan bedrijven waarbij veerkracht opbouwen centraal staat ter preventie van burn-out. 

Medewerkers zélf in beweging brengen om vanuit hun eigen rol verandering te creëren, dàt is waar ik het meest verschil in wil maken.

 

Als kind was ik al heel erg geïnteresseerd in mensen rondom mij. Mijn ogen begonnen te stralen als ik voelde dat ik er kon ‘zijn’ voor vrienden en familie. Deze oprechte interesse en nieuwsgierigheid in mensen, heeft me geleid in de richting van de studies klinische psychologie.

In de Vlaamse overheid heb ik me meer dan 17 jaar ingezet als leidinggevende bij Kind en Gezin waarbij kansen geven aan elk kind centraal stond. Als teamverantwoordelijke en afdelingshoofd heb ik me ingezet om deze missie ook waar te maken. Vanuit een positieve, coachende rol als leidinggevende vond ik het belangrijk om medewerkers alle kansen te geven. Hen motiveren om te geloven in zichzelf en hen dan te zien groeien, gaf me grote voldoening.

Mijn ervaring bij Idewe, externe preventiedienst, heeft me als psycholoog verder versterkt. Als preventieadviseur psychosociale aspecten werkte ik vanuit verschillende opdrachten en bij verschillende klanten rond welzijn op het werk. In deze functie gaf ik diverse opleidingen en workshops rond gezonde veerkracht voor medewerkers en leidinggevenden.

Ik ben opgeleid als klinisch psycholoog  aan de Universiteit van Gent (1994).  Ik houd ervan me voortdurend verder te ontwikkelen. In mijn vroegere functies volgde ik diverse vormingen rond brede thema’s (bemiddeling, talenten, veranderingsmanagement, vertrouwenspersoon..)

In 2017 heb ik me bijgeschoold in coachingstools, ben ik opgeleid als gecertificeerd stress- en burn-outcoach, volgde ik een opleiding reboarding (werkhervatting na stressgerelateerde problematiek) en heb ik me verder verdiept in verbindende communicatie.

In 2018 volgde ik de opleiding OCP-coach (ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme) en staat een opleiding Hartcoherentiecoach gepland.

Bedrijfsadres

Kalverstraat 5
9150 Rupelmonde

Adres voor coaching en training

Lepelstraat 10
9140 Steendorp

Mobiel nummer

emailadres

benedikte@becoach.be